Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt.

I natt
Lever minnena
Varje cell i min kropp
Skriker ditt namn

I natt
Värker saknaden
Min hud saknar din
Din doft saknas mig

I natt..
Tär minnena efter dig.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-09-14 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP