Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2021-09-05


Efterlys mig

 

Bli ett riksintresse
Ett namn på allas läppar
Gå skallgång i min själ
Sätt mig på kartan i din världsbild
Låt dem glo
Skvallra, smått sk(r)attretande
Smicker biter skönt
på min skuldra

Efterlys mig och se mig igen
Som ett mirakel
i ditt hjärtas
skamvrå


Länsväg 222 leder
till mina känsliga partier

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-09-14 09:59



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Tack båda två för kärnfull respons och upplyftande ord - klippte in skallgång i texten faktiskt efter Ben Gust kommentar.

Har en tidigare test "Missing people - har nån sett Lina" här faktiskt :) - lär föra upp den igen på nytt
2021-09-14

    Sefarge VIP
Du är nu efter-lyst med Solens
återanvändbara energi!
( medans kärnkraften
läggs i malpåse för
kommande gene
-rationer att
ta hand
om?)
;)
2021-09-14

  BenGust VIP
Missing people går redan skallgång.
2021-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP