Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invid lekstugans Högtidliga öppnande. ..



De leksugna barnen
Väntande otåligt på
att lastbilen skulle
Komma och fylla
upp sandlådan.

Med nytt rent
innehåll Så de
Äntligen kunde
kasta sand på
varandra baka
kaka o bygga
Drömslott åt
sig själva och
de andra, som
undrande utan
-för tittade på?

När de nu hade
Tid att ta åt sig?




Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-14 11:09



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Sen gick de och badade i Rosen-bad. Vid sovdags fick dom höra sagor av Annie Sööf.
2021-09-15

  Kungskobran VIP
Ha, sandlådans påfyllning är skattepengar, barnen är politikerna
2021-09-14

    Lena Staaf VIP
Barnens fria skapande är något de vuxna borde ta intryck av och efterlikna!
2021-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP