Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mission Impossible

Du säger att du älskar mig...
sen vill du att jag följer med och träffar
en tjej du mött i gallerian en dag när du fikat där.
Du hade börjat prata med henne och sagt att
du tyckte hon var söt och såg bra ut...
men ni är bara "vänner" enligt dig,
Hmmmmm jag vet inte jag
det hör väl inte till vanligheterna att den man älskar
följer med och träffar en annan kvinna som
säkerligen då har varma känslor för dig,
eftersom ni fortsatt att träffas flera gånger.
Jag följde dock med, för jag är en vänlig själ som
tycker att alla ska få en chans,
och jag måste säga att hon var väldigt trevlig, men...
hon var nog lika frågande till situationen som jag var,
det kändes på vibrationerna i luften.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska tycka och tänka,
det gör nog inte hon heller, Mission Impossible...
Känslorna är många och ibland förvirrande,
men de väcker också tankar och faktiskt ilska också,
vad är du ute efter, vad vill du, varför gör du detta när
du säger att du älskar mig?
Jag känner att ilskan stiger inom mig
och det är nog dags att visa vad jag tycker.
Jag är inte en person som delar min "man" med någon annan,
även om personen är jätte trevlig och ser bra ut,
så jag tar ett djupt andetag, ser på dig och säger: Förklara!






Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-14 11:36



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Oförskämt och nonchalant beteende!
2021-09-14

    Sefarge VIP
Bra om konsten att kunna förklara
Och kanske att kunna förlåta?
2021-09-14

  Koloristen
Han behöver lägga korten på bordet.

Man skall vara rak o ärlig, även om man är poly.
2021-09-14
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP