Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till korta kommande. ..




Allting har ett bäst före
Datum här i livet. ..

Men människans Högmod
håller sig oförändrat kvar.

















©©sefarge©©




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-14 11:39



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Obegränsad livslängd...
2021-09-15

  Kungskobran VIP
Fyndigt,
Högmod går före fall i alla fall
2021-09-14

    Lena Staaf VIP
Så sant!
2021-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP