Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avkrokad

Kroken fastnade
Jag sprattlade i början,
men det gjorde ont

Hullingarna åt sig
längre in i min kropp
och jag blev lugnare

Efter drygt 20 år
satt hullingarna
djupt och fast

Då drog du
med ett ryck
bort kroken

Jag skrek
Såren blödde
och gjorde ont
i flera år

Ärren skaver
ibland,
liksom friheten

Kata Strof




Fri vers av Katrina Mann
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-14 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katrina Mann