Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föråldrat patos.

Tvister och kontroverser anpassade till föråldrat patos, perfekt vänskap!
Påven var på ett kort besök i Ungern - nödläget tolkas som en signal för premiärminister Orbán.
Påve Franciskus resa till Ungern och Slovakien är hans första utomlandsbesök sedan han genomgick tarmoperation i augusti. På söndag tillbringar han bara sju timmar i den ungerska huvudstaden Budapest, men i det lilla grannlandet Slovakien kommer han att besöka i cirka tre dagar.
Urban uppmanade påven  Orban bad påven att "inte låta det kristna Ungern förgås" Påven svarade:" Det finns en veke i Europa som måste släckas.

-Att de skulle delta i mässan som alltså avslutade den internationella eukaristiska kongressen i Budapest.

Journalister som slås är snarare aktivister.
Journalister som försöker hårt dela upp människor i två läger,
Att skämmas, ha konflikter, hata oss själva osv.
Var kommer så mycket hat ifrån?
och självklart kan jag hitta svaret själv,
Hat kommer för att det uppmuntrar till hat och hatar att landet skrivs utomlands som ett land i nedgång .....
Men de människor som skadar mänskligheten kommer att elimineras till slutet.Endast de som kommer att behålla sin sanna tro kommer att bli frälsta och då kommer Guds härlighet att vara stor över dem. också, påvens sista ord satte eld på vad som kan betyda vad påven sa i Europa efter att ha tillbringat 7 timmar i Ungern och 3 dagar i Slovenien.

"Endast de som kommer att behålla sin sanna tro kommer att bli frälsta och Guds ära kommer att vara stor över dem.

Det faktum att landet kommer att möta en stark utvandring.

"Mycket svåra tider kommer, men alla är tillåtna av Gud, som är allas följeslagare, från födsel till död.

De utvalda kommer också att falla. Jag är ledsen att ni är de sista.

De silar dig.

De kommer att införa skatter, avgifter och andra restriktioner.

De kommer att ta allt! att veta att många kommer att lämna landet, men få kommer tillbaka.

Den tid kommer när de vill återvända och de inte kommer att kunna, för länderna kommer att omges av lågor. "

 

https://www.facebook.com/Fayrouz120/videos/237637024849370

Riksdagen öppnar upp efter sommaruppehållet | Nyheter | Expressen

 




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-14 13:08



Bookmark and Share


  Koloristen
Vi kämpar vidare!
2021-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP