Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senaste från Grävköpings bladet



Kriminolog Otto Fleming
meddelar att han tyvärr
tvingas göra ett uppehåll
På sitt skrivande i denna
(förnämliga) Avisa

Då han måste ta reda på
Vart hans honorar och
Ersättningar med övrigt
Sparade medel tagit vägen

Då de spårlöst försvunnit
Och gått upp i rök ifrån
Tröstlösa banken i Smygs
Härad

Tidningred.beklagar djupt
Att läsarna går miste om
Oomtvistat intressanta

Artiklar samt hoppas
Och tror bäste eminente
skrivarbror återkommer
I full vigör stadd i kassan

Då han ävenså kommer
att bli behjälpt med under
-sökande stöd av den

inhemskt berömde detektiv
Investigatorn Julius Norping.

Slut på meddelandet
Från Teleskopilurifaxen
Uti Dregelboda församling




Övriga genrer (Essä/Recension) av Sefarge VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-14 15:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härligt som från Grönköpings veckoblad fast bättre.
2021-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP