Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Kommande upplysningsmeddelande av Sefarage


Kärnkraft

Kärnkraft är bra
minskar utsläppena
ger ström natt och da
även när det inte blåser så bra
och det är en molnig da
Massor med ström måste vi ha
till alla elbilarna
det säger politikerna
och till och med klimatexperterna
i FN s panel
vill ha kärnkrafts el
de kan inte ha fel




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-14 15:34



Bookmark and Share


  aol
Bra skrivet vännen
2021-09-15

  aol
Jag gillar inte att det ska vara såna massor med vindkraftverk i naturen,

2021-09-15

  Marita Ohlquist VIP
Oavsett var elen kommer ifrån så har den för-och nackdelar, men kärnkraften har orsakat stor förödelse.
2021-09-15

  Ulf Carlsson VIP
Har man barn, barnbarn och barnbarnsbarn vill man inte ha kärnkraft utan ett bättre och mer hållbart sätt att leva.
2021-09-14

  ULJO
Dagens kärnkraft är mer miljövänlig. Ska vi gå över till eldrivna fordon redan 2025 måste vi ha mycket El. Sen får Miljöpartiet säga vad de vill.
2021-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP