Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Strandnära skärpa



Vassen som
slipade vassa spjut

där ljus och
mörker stämt möte

För att förstärka
och lösa upp

bilden

Av en kontrastrik
strandnära

växtlighet





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-14 18:25



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Du zoomar in kontrasterna.
2021-09-15

  Koloristen
Levande.
2021-09-15

  alicja lappalainen VIP
en bild av naturen. Naturen i bilden
2021-09-14

  AKT VIP
Härligt bildspråk!
2021-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP