Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Kristin


Hospice är en annan dimension

Min vän är en vildros
ett hav av mjuka runda stenar
en ström av tecknade ord på papper
som uttalas
med isländsk brytning

min vän har varma handflator
hennes fötter glider ivrigt
över de flisiga plankor på bryggan

och där ute är kvällsolen
och små glittrande vågor
och skratten ekar
och där är leendet
och där är ögonen
och där kom vinden
och...




Fri vers (Fri form) av Lili B VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-14 19:05



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Mycket vackert...med en kärna av värme...
2021-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP