Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka 14 september

en underbar dag

vi kom ut på sjön, frisk luft

vi plockade plast

på två öar gick vi ut

fick flera säckar fulla




Bunden vers (Tanka) av bohemen VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-14 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP