Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att inte dröja på steget.


Inte dröja längre (Falska relationer II)


det är som att jag inte är här,
men hon vet att jag är det.
som att jag vet
vad hennes ljud betyder
när jag drömmer
och jag kan vakna och svara henne
- du får näpst!
jag kunde göra mot din kind
den utjämning, som vi behövde.
jag gör det mot min filt
i stället.
jag är här, inte där,
och hon vet det.
hon säger att jag kan börja sjunga
när som helst.
men jag sjunger inte längre
för henne.
hon börjar på sin nya vers.
men jag är härligt löst,
inte längre dröja kvar.
ty jag är här, inte där.
G-d är underbart när.

--

PS. Oavsett om du är man eller kvinna så acceptera inga relationer som bryter ned dig. Gör dig av med eländet ASAP!




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-15 00:02



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Falla
Släppa
Lyfta


SOL!


Tack!
2021-09-15

  Jeflea Norma, Diana. VIP
mycket viktiga engelska text uttryck ASAP i text och bild :här på skriv institution, poeter.se
"Så snart som möjligt" "As soon as possible" "Att inte dröja på steget"

och den symboliska bild mellan land och vatten, när stiger på land eller tvärtom.
jag rekommenderar hoppa över tröskel aldrig trampa på det. ha-ha-ha.
2021-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen