Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu undrar ni kanske vem som kramade vem?


Måste känna rörelsen framåt.

Vi tillsammans har vuxna döttrar som vi är stolta över och de är tillsammans, det bästa team som någonsin funnits här på Jorden och hur vet jag det? Fråga Gud...

Det här teamet av döttrar till de-största..

Ja, berätta!

Är varmt välkomna till mitt hem för att..

Ja, för?

Men sluta! Jag tänker, vad ska de göra?

Kramas?

Nej, jo, det också, men uttrycka sig i konst. Och nu menar jag ett riktigt konstnärligt språk från en Värld högt här ovanpå, inte Guds världen utan det som är så mycket större så man blir iskall inom sig när insikten visar sig i dess brytningar, så vacker och klart och kallt och helt underbart! Jag är så kärleks törstande och tänker, känner min pojkvän inom mig och jag njuter saftens natt.

Min vän sådär ett halvt år yngre än mig på Jorden, min vän i himlen min...

Ja, nu är du kär.

Fast vi är så gamla så är det underbart och våra barn, ett team som tillsammans arbetar för Tills karriär, när han kommer till oss, då måste jag få krama honom.

Ja, tänk om han flyttade hit ibland, så kunde du..

Nej, så tänker vi inte.

Inte?

Nej, vi inväntar alltid utvecklingen i relationerna.

Ja, vi läser av allt och använder konstens språk.

Precis som hemifrån, så lär vi oss efterhand, den högstes.

Vem är det?


(Egentligen ska det stå namn ovanför varje mening)

Kan ni hitta dessa ändå?

Tror det har börjat för några år sedan.

Är vi igång?

Ja.


Det som jag sysselsätter mig med i väntan på...

Måste känna rörelsen framåt
(Vem som kramar vem)

"Konstnärlig galenskap" i olika material.

Att känna dig och att älska dig och jag brinner i elden.


Eller något som lockar i mörkret, det farliga...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-15 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP