Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Primadonnan

 

 

Påtagligt påverkad primadonna
pajade porschen

poliser på platsen protokollförde
pyamidal promillehalt

påstridig primadonna protesterade

paparazzi plåtade polisingripande
pressen publicerade

producenterna portade

privatekonomin påver

pantbanksbesök
promenader - pendeltåg




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2021-09-15 10:03



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Ja så det kan gå... fyndigt av dig!
2021-09-20

  Anya VIP
Du får till en hel novell i allitterationer. Snyggt! Don´t drink and drive!
2021-09-17

  Monica Lindgren
Skickligt med allitterationen. Vet dock ej vilken händelse du åsyftar.
2021-09-16

  Kungskobran VIP
Så kan det gå
men dåligt omdöme som få
när spriten får rå

2021-09-16

  ULJO
Väl komponerat på P
2021-09-16

  Kajan VIP
Det satte definitivt P för hennes karriär .. Fyndigt, och verkar svårt..
2021-09-15

  Niliboy
Helt fantastiskt! Mycket mycket fyndigt!
2021-09-15

    Lena Staaf VIP
Kul och fyndig p-dikt!
2021-09-15

    Elisabeth Nilsson VIP
På pricken påpekade problem post promillehalt.
2021-09-15

  Lottie Ålhed VIP
Humoristiskt Fint!
2021-09-15

  Blomma-Stjärna VIP

2021-09-15

  Susen VIP
Presenteras påfallande fyndigt!
Fint fångat
2021-09-15

  Bengt H VIP
Fick mig att skratta och fantisera fritt.
2021-09-15

  överlevaren VIP
Påhittigt!
2021-09-15

  Sparvögat VIP
Kul ordlek med bokstaven P…
2021-09-15

  Öknens Ros VIP
Kul på bokstaven P!
2021-09-15

  Feliaxel VIP
Kul på P
2021-09-15

  Maria Sundelin VIP
Påhittigt
Kramar
2021-09-15

  AiA Maria den fria

Perfekt
Påtagligt
Påverkad


Tack!

2021-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP