Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kittlande påfågelblå

Vandrar med trasig självkänsla.
Den som är idag men igår.
Utan att känna.
Ännu.
Vinden porlar mot min porslinshud.
Frustrerad över regnets lockar.
Men skönhetens dagg blomstrar.
Den sönderkramade närheten i ena handen.
Den ihoptrasslade frånvaron i den andra handen.
Det sköra inom mig i kontrast med mörkret.
Vingklippt du kungsängslilja.
Svalkar mig med någon slags lugn.
Månskenströst så glittrande sann.
Blunda du enögda lusthus.
Omfamnar mig själv.
I mitt palats av korallrev.
Jag finner drömmen.
Som var vi.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-15 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP