Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


NÄR VINDARNA VÄNT

 

Vi stod så vilsna där på vägen

men i mitt hjärta fanns ett svar

då när alla vindarna snart vände

ja då bekräftades det som var

så snälla håll nu hårt min hand

låt mig få känna dig mot mig

och kom ihåg att alla våra minnen

de kommer för alltid finnas kvar

 

vi har vandrat långa vägar

för att kunna nå dit vi står i dag

vi har kämpat vi har stridit

och vår kärlek lever ändå kvar

så nu är väl tiden ändå mogen

att vi tillsammans når vårt mål 

för vi har ställt så många frågor

men inte alltid funnit alla svar

 

så min älskling ta min hand

ja känn hur hårt jag håller dig

med all min inre viljas kraft

vill jag ge en rättvis bild av mig

ja så följ mig nu mot kärleken

vi tar första steget mot vår framtid

för med all kraft och allt mitt mod

vill jag försöka att skapa den med dig

 

Copyright © AndLou

 




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-15 13:16



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint om längtan efter en lycklig framtid
2021-09-16

  Sparvögat VIP
En kärleksfull längtan tecknar du…
Mycket fint!
2021-09-15
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP