Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


De sköraste av glasklara minnen

Alla de varma
kvällarna

Och de trolskt
dunkelljusa
och ljumma
sommarnätterna

Vill jag spara

Bland de sköraste
av glasklara minnen

I tryggt förvar

Varsamt inlindade
i silkepapper

När hösten är här
och vintern närmar sig




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-15 13:29



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Som en dröm, fint.
2021-09-16

    Lena Staaf VIP
Fint beskriven känsla som vi nog alla har lite till mans (eller till kvinns).
2021-09-15

  Larz Gustafsson VIP
Den där känslan har jag brottats med de senaste åren, att vilja arkivera sommaren.
Men inte ens antikvarien (som är medlem här) skulle kunna hjälpa mig med det. Tyvärr.
Däremot kan jag dokumentera. Med hjälp av poesin. Mina intryck, känslor, funderingar m m. Nästan som en dagbok.
I morgon har DAG namnsdag.)
2021-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP