Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blått och gult

Du är alla vindars konung på haven.
Varför älskar jag döden och självmordet.
Det är ju endast skvaller om dig min konung
slige vän.

Frukta ej min drabbande död, min kära moder.

En konung på havet saknas, var är du?
I mitt ödesdigra liv är du nu kung på haven.
Det ödesmättade livet jag lever är snart över.




Fri vers (Fri form) av Michael Folke Alfvén
Läst 102 gånger
Publicerad 2021-09-15 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Folke Alfvén
Michael Folke Alfvén