Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för idag älskade uggla<3


Återbruket


Ingen mening slösa
ord på det meningslösa
det finns hopp om livet
när det börjar rycka i nosen
och sjuder under ytan
en kraftig spark årens avkastning
till alla apor kameler
spindlar paddor eller
sifferkombinationer
alla fallna ur samma träd
som vana har äta skalet tomt
de som knappt har styrfart!!

dagligen påminns om tacksamheten
vännerna i vardagen
kan aldrig tacka dig nog älskade uggla
vandaliserat dina sidor har de gjort
övertygad om varken Sankte Per
eller Satan vill se dem.






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2021-09-15 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP