Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Vind i rörelse

Minnen kommer och går
vandrar letande
seglen fylldes med vind
på blått vatten
stegen vandrade försiktigt

Utanför fönstret
röster av barn
intensivt babblande
försvinner genom valvet
avlöses av ett vinande ljud

Smittan skenar
på andra sidan Atlanten
nu är det över
sade hon vid mötet igår
jag skakade på huvudet

Ett hus tar form
på andra sidan spåret
ett tåg startar mot sin destination
vinden var varm den dagen
vi blundade på en stock
med ansiktet mot solen

 ©Eva Hedlund fd Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-09-15 20:05



Bookmark and Share


  Elin Holmsten
Vacker och skickligt skriven dikt
2021-09-20

  Anya VIP
Du är så duktig på att beskriva här- och nustunder. Så vackert och stillsamt med djup.
2021-09-17

  Susen VIP
Så vackert skildrat
2021-09-16

  ULJO
Vacker naturpoesi
2021-09-16

  AiA Maria den fria

Underbart
rikt flöde
till ljusfyllt foto!

Tack!
2021-09-15

  Sparvögat VIP
Minnenas vandring, besöker dåtidens land…
Fint att få följa med!
2021-09-15

  Niliboy
En fin odyssé eller rundvandring i natur å tid! Fint diktat!
2021-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP