Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Klänningen



Ångesten draperad som ett flor
släpar mot golvet
fodralet under, tätt broderad
glittrande droppar
de faller av klänningen
vid varje steg
liksom tåren som en dunst
stiger röken mot skyn
och människan krymper
blir osynlig
försvinner







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2021-09-15 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP