Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springer

Jag springer
inte längre
tiden har passerat
Att jaga tiden
Gör inte att
Den kommer tillbaka




Fri vers (Fri form) av Alphard
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-15 22:12



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Finurlig
2021-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Alphard
Alphard