Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2021-09-15


ONSDAGSKVÄLL

Mörkret är nu vasst av regn.
Nattens lampor blänker.
Dagen gick i Herrens hägn,
tackar jag och tänker.

Därför känner jag mig glad
och i mörkret vilar.
Tackar Gud för denna rad
och för regnets pilar.




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-15 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP