Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En trävril på min vägg


Måsen klokuggla


Vi måste försäkra oss
Så vi inte går utan
Regnförsäkring
Först då kan vi känna
Oss trygga
Det är bara
Måsen som inte
Blir våt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2021-09-15 22:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Krig
2021-09-16

  morgonstjärna VIP
Har inte skrivit 10 texterna blockad gör detsamma då jag kommit hem

2021-09-16

  morgonstjärna VIP
sensibel?
när allt stämmer
ger och tar vi känslor gör vi inte
faller hela katekesen
då lyfter vi försiktigt tassen
smakar på luften, vänder om

ha en bra dag klokuggla<3
2021-09-16

  morgonstjärna VIP
då vi förlorat våra illusioner om människor ser vi rakt genom dem och de bevisar sin verklighet sticker kniven i sorg och ångest
2021-09-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP