Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

******* LYFT *******

 

 

Vindars samtal

bär kvinnan

 

I stillheten

förankrad

 

bortom orden

 

Ömheten

sköljer över

 

Vi är älskade

som en del i

 

av det o-fatt-bara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 210 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-09-20 00:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert
2021-09-23

  Sparvögat VIP
Kärlekens vind…
2021-09-20

  Marita Ohlquist VIP
En fin text som landar mjukt i mig när jag läser.
2021-09-20

  Kajan VIP
Inledande ord som griper mjukt tag, och man hålls kvar i känslan, orden, i betydelser och själva rytmen. Fin läsupplevelse !
2021-09-20
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria