Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


3.15

 

 

 

ville jag

under natthimlen

andas

 

i

samma som

dig

när stilla ljum tid

ännu dröjde

 

sommar 

gryning

 

utan slutpunkter

och färdades

med tystnaden

 

i visshet

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-16 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP