Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaviartuben

Man ska inte klämma på en kaviartub
när man är arg...
det gjorde jag,
och det fick oanade konsekvenser!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-16 09:08



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ajaj, inte klämma så hårt! ;)
2021-09-16
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP