Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag blir erbjuden ett hemma-hos-reportage så kommer jag att byta personlighet


Jag kommer att släppa in allt



Ja jag har egentligen aldrig brytt mig om att vara diskret eller vara försiktig med vad jag säger och så....jag har ingen ingetritet eller vad det heter det där. Men vad är det jag säger ? Det har jag ju visst det. Men nu de senaste åren så känns det som att jag liksom har öppnat mig....ja på vid gavel kan man väl säga. Usch, jag hoppas inte det är min framgång som förändrat mig.

Men kommer dom en dag med kamera och allt så klär jag av mig naken direkt. Jag kommer att släppa in allt. Inte för pengarnas skull men äsch jag vet inte. Jag tror jag är lycklig. Fast det kan man ju inte veta.

Dom får följa med mig in på tjottahejtti....se på bajskorvar, lyssna på mitt stånkande, mitt skvalande piss och hur jag avslutar med en snabbrunk. Det är ingenting att skämmas för...ju.

Dom får följa med in i sovrummet när jag förbereder sexet med min hustru...alla löskukar, vibratoner, piskor, höga sjömansstövlar, rep, ägg, bananer, morötter, nylonstrumpor, BH, trosor av skumgummigodis som jag sätter tänderna i och sätter i tänderna...skrik, gråt, smärtor, hurrarop....allt släpper jag in.

Dom får följa med in i TV-rummet när jag ondgör mig över alla jävla idioter som snackar skit i teven och hur fula alla är och borde dödas. Det får dom veta. Jag släpper in allt.

Hur vi turas om att mobba våra barn innan de går till skolan. Och när de kommer hem.

Ja men bara jag får vad det kostar så släpper jag in allt. Jag tröttnar på det mesta i livet utom pengar. Det får dom inte av mig. Det ska jag HA. Det köper jag kläder för till min garderob.

Jag kan snacka om allt. Jag får ståkuk bara jag tänker på hur öppen jag är.




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-16 11:18



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Den reportern är riktigt avundsvärd. Och tittarna.
2021-09-16

    Sefarge VIP
Åhh. Så härligt!
Och Samhällskroppen
Är som en uppblås
-bar Barbara att
hungrigt ta
åt sig!
;)

2021-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP