Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duger som jag Är

Jag duger som jag är
och är mig väldigt kär.
Är stolt att säga det.
Det tog mig många år
att omfamna mina sår,
se på dem med ömhet.

Vet att varje ärr jag bär
vittnar om min resa här.
Om livets bräcklighet.
Fastän resan varit svår,
oavbrutet fram jag går,
ty insikter ger klarhet.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-16 11:29



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ja, sant! Insikter ger klokhet och mod att gå vidare. Ljus dikt!
2021-09-16

  AiA Maria den fria

Berörande
Kraftfull
Transformation

Tack!
2021-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP