Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg henne på knä



vid sängen hon bad till Gud
och höll i ett fotografi

Gode Gud
jag vet inte om du finns
men om du gör det och jag gjort något bra
så önskar jag av hela mitt hjärta
att du skyddar honom
där han ligger i skyttegraven

för att försvara landet


*

Godmiddag älskade uggla
om du undrar över jag slutat använda bilder
som jag fotograferat
beror det på strävan undvika missförstånd
oändligt trist använda samma målningar
orden ändå det viktiga !
övertygad om du kommer ihåg bilder
de lever kvar liksom dofter inom oss

nyligen hemkommen
vi satt tillsammans en lång stund
vid fikat och pratade
berättade för Elsa om taivän som igår klippte klorna
på alla fyra pälsmuffarna
dessutom hade hon med biodynamisk majs
fryst in både rå och kokad majs
och glädjen veta hennes problem lättade
alltid sorg vid motgång
glädje vid medgång kram<3

finns ingen anledning sitta kvar
i skottlinjen för fridstörare
blockerar uppskattar husfriden mera
mao har fått nog

100 % sysselsatt ändå
mellanlandar ska snart lyfta







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2021-09-16 12:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
<3
2022-01-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP