Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödande hat

Glödande hat
ger upphov till hot
när något gått någon emot
Sådant borde inte få utvecklas så stort




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-16 12:51



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Skickligt manat! Nog alla skulle leva som din denna rimmade livsdevis!
2021-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP