Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sengångare i paradiset

Jag är en vilsekommen sengångare i paradiset,
som jag långsamt förstör med varje rörelse
Vårt sköra leverne faller sönder lite varje gång
jag irrar runt och lämnar kladdiga fingeravtryck
som jag själv varken ser eller känner
Felparkerad står jag rådvill med tomma händer




Fri vers (Fri form) av Elin Holmsten
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-16 16:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I paradiset som jag känner det finns inga fel, inget som går sönder.
2021-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten