Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

Jag tvivlar ibland på min existens
och då kastar jag mig ut i världen
som en simhoppare i drömmen
redo för det ofrånkomliga magplasket
som bekräftar min existens med en käftsmäll
På morgonmötet möter jag andra, normala
och försöker dölja mina röda kinder, mitt blöta hår
men förgäves, de frågar mig hur jag mår,
jag svarar undvikande och går




Fri vers (Fri form) av Elin Holmsten
Läst 100 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-16 17:01



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Varför "magplask"? Tycker diktjaget verkar synnerligen intressant, närvarande och värt att lära känna!
2021-09-22

  Lustverket VIP
Ja, jag tror att vi behöver det magplasket ibland. Bäst vore att genomföra det på morgonmötet.
2021-09-17

  amygdala VIP
Så fint skrivet!
2021-09-17

  100apor
Väl fångat. Tvivlet, det är svårt att få det att passa in i en vardag.
2021-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten