Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU - haiku

Från knopp till blomma

människa, minns din oskuld

låt vrede bli stoft




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-09-16 17:48



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
bravo - klok o vacker haiku! Bokmärker!
2021-09-18

  Kajan VIP
Mycket bra haiku, gillar den närmast ”bibliska” tonen, ett rättesnöre att hålla i.
2021-09-18

  Susen VIP
Ja mindre vrede och mer kärlek en fin önskan ömt skildrat
2021-09-17

  Öknens Ros VIP
Väl skrivet, men vrede kan ibland vara berättigad.
2021-09-17

  AiA Maria den fria

Vackert!
Förståelse
Förlåtelse
är vägen

Tack!
2021-09-16

    Lena Staaf VIP
En from önskan! Vackert skrivet. Men ibland ksn vreden vara bra om den används rätt.
2021-09-16

  Niliboy
Fint å ömt! Ja låt vreden bli stoft!
2021-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP