Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Papperets hunger

Papperet är stort, tomt och naket
Det äter metaforer och bibliotekarier
Kallar hungrigt på mina fingrar
Laddar mina plattityder med strävhet
Sliter klyschor mellan blekta tänder
Lämnar enstaka stavelser kvar




Fri vers av Elin Holmsten
Läst 101 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-09-16 18:03



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Coolt, skrivandet ur papperets perspektiv!
2021-09-17

  Anya VIP
Skrivprocessen....tänker jag. Ibland blir bara enstaka stavelser kvar. Snyggt!
2021-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten