Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I konstens värld

I konstens värld kan vansinne och skarpsinne förenas;
och i poesin knyta hymens band




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-16 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP