Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som inte vi kan skydda oss emot


Nya världs ordningen

För att skapa en total förändring
av våra behov och vår
samhällsordning
krävs ett yttre hot som vi inte kan
kontrollera och som basuneras
ut över hela vår värld på några minuter
där det enda vi kan göra för att överleva
handlar om att följa de order som
ska förhindra död och total förödelse

Ett osynligt livsfarligt virus som
inte syns men som din nästa kan bära på!
Klimatet som har sin egen agenda och inte
heller kan styras och kontrolleras.....

Det som styr oss nu är den digitala
propagandan som flödar över oss varje tid
på dygnet....och vem vet det som kan vara
en lögn kan bli en sanning om vi får höra
den tillräckligt många ggr!

Vad är gott och vad är ont ...det är frågan!

I slutändan är det naturen som hela tiden vinner
tillbaka det som bara var ett lån som vi skulle
förvalta och vara rädd om!
Vi sår och skördar efter hur vi handlar!

Välkomna till en ny tid med med mer ansvar
och mer kärlek till Moder jord som föder oss!








Övriga genrer av WyS VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-16 19:49



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ju mer propagandan flödar över mig desto misstänksammare blir jag
2021-09-17

  Koloristen
Varken naturen eller Moder Jord är demokratisk. Därför står de till sist som total segrare.
2021-09-16
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP