Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Monstret ll - Tanka

 

Monstret kom tillbaks

dock maskerat sin skepnad

nu som skotare

dök upp här mitt i natta

nog likt troll smälter i sol




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-17 04:16



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Plåtmonster....
2021-09-17

  Niliboy
Någorlunda!
2021-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP