Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningens första andetag

I persikodalens sken. Där blåser passionens vindar.
I persikodalens sken. Där ruvar kärlekens vingslag.
I persikodalens sken. Där de samlas i förälskelsens näste.

I en ametistgrotta jag befinner mig.
I en ametistgrotta jag tankar trygghet.
I en ametistgrotta jag finner mitt sanna jag.

I en annan värld av rosa liljekonvalj saknaden tär.
I en annan värld av avslagen champagne livet tvekar.
I en annan värld av vilsna svanar hemlängtan så svår.

I persikodalens sken.
I en ametistgrotta.
I en annan värld.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-09-17 04:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP