Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• • • • • • FRÅN-VARO

 

 

 

Ord

 

 

           ekar              

 

               

                         tomt

 

 

 

                                                                   lyhördheten

 

 

mellan väggar

 

 

                                                                            brännmärkta

 

 

                                                                                                                         linjer

 

 

klingar          

           

 

 

                                               falskt

 

 

 

 

 

I väggar

 

 

                                förljugenhetens           mask

 

 

                                                                                                  bär sanningen  

         

         

 

                                       där bakom

 

 

ekar

 

 

               fångade    

   

 

                                   i underjorden

 

 

 

                                                       skuggspelet      

           

 

                                                                                        dramat

 

 

fyller 

 

 

                                                    tom-rummet

 

 

 

                                                                                                       EKOt

 

 

 

 

 

                                                         SPEGLAR

 

 

 

 

 

 

 

brus

 

 

                               

                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack!

 

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 192 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-09-17 09:34



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Spännvidd och eftertanke ges i formens diametrala tempel av ord!
2021-09-20

  Blomma-Stjärna VIP
du använder utrymmet mellan orden mycket bra och även hur du placerar orden ökar dramat - jag tänker på "fake news" - konspirationsteorier - och förvridna eller ofullbordade fakta p-g-a- vinstintressen - förutom det mer alldagliga att vi alla kan bära falska masker och gömma det sannaste i underjorden! TACK!
2021-09-18

  Anya VIP
Effektfullt upplägg. Jag läser flera gånger. Snygg vändning med bruset. Tänker mig ett samspel som inte fungerar.
2021-09-17

  Öknens Ros VIP
Ord, svävar, droppar, budskap i speglar.
2021-09-17

  alicja lappalainen VIP
dikten med mycket rörelse och sanningens avslöjande.
2021-09-17

  BenGust VIP
Livet som ett skuggspel eller ett trick med speglar som vrids och vänds.
Men däremellan glimtar stundtals sanningen trots den stora frånvaron.

2021-09-17
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria