Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa människors syn på den svenska kvinnan. Texten handlar inte om prostituerade utan den vanliga svenska kvinnan.


Trash!

 

 

du möter henne på gatan

hon som du föraktar mest

för dig hon är som Satan

vedervärdig som värsta pest

 

vilket folk, vilken kultur!

likt Sodom och Gomorra

borde sättas i bur

må vilddjuret morra

 

en styggelse hon är

vet ej hur sig föra

omoraliskt sig klä'r

vill säkert män förföra

 

du lockas ändå av skönheten

håret, den mjuka huden

den sensuella behagfullheten

men förbjuden av guden

 

du slits mellan det gamla och nya

din kultur är så mycket värd

ditt hjärta skyddas av brynja

vill bevara det med ditt svärd

 

en hora för dig hon är

inte mycket värd

bara till besvär

i din perfekta värld

 

där religionen styr ditt liv

åldriga regler förhärskande

du har ditt eget driv

vilket kräver behärskande

 

du låter inte dina lustar styra

din vilja hård som stål

du förkastar det obskyra

hon borde brännas på bål

 

den nya världens lockande ton

frestar din inre vilja

säger dig, inte hon, inte hon

vem är du att särskilja

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-09-18 09:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra!
2021-09-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Skönhet ligger i betraktarens ögon. Vare sig det gäller man eller kvinna. Varför förakta istället för att njuta. Instämmer med Kajan Mikaels kommentar.
2021-09-19

  Bodingen VIP
Om man inte tar seden dit man kommer som i det här fallet är Sverige har man inget här att göra. Mitt land, mina regler. Ska det vara så svårt?
2021-09-19

    Lena Staaf VIP
Det blir säkert en chock att se kvinnor som är avklädda eller har tajta kläder som avslöjar allt när man är van vid att se kvinnor som döljer sina behag. Men det går att vänja sig vilket också många gör efter en tid.
2021-09-18

  Sparvögat VIP
Starka känslor, här vilar ej människors lika värde…
2021-09-18

  Susen VIP
Känslostarkt
2021-09-18

  Kajan VIP
Någonstans ligger alltid ansvaret för frestelsen hos den som blir frestad, det är en inre process som man äger själv.
2021-09-18

  Kungskobran VIP
Urringning djup och fin,
skall locka männen att titta därin.
En frestande makeup
lockar varje manlig tupp.
Allt som låter sig göra
för att mannen förföra.
2021-09-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
om kvinnan beter sig som en kollega, som en flickvän, som en mamma, betraktas hon inte av någon man i världen som en trasa, kvinnan måste känna sin plats och möjligheter att göra allt, från högsta betyg till rätt plats och rätt man! men vad ska man göra om kultur och respekt för sina länder används som arbetskraft .... titta på Chris, han tog med sig sin trasa från det svenska kungahuset till Amerika.
2021-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP