Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apans knytnäve

jag ler så jag nästan spricker

den enklaste av gåvor i tjära

doften när jag tittar in i ögonen

apans knytnäve med slag från de sju haven

symboliken i 42 från liftarens guide till galaxen 

den du lade dina timmar på i solnedgångens tystnad

de sju haven och jag

jag saknade en nyckelring, nu har jag en

Å du, du en seglare...




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-19 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP