Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


GRAFFITI BEKLÄDDA TUNNLAR

 

Jag reser ännu ständigt

tillbaka i tiden

i nya försök att någonstans

hitta min förlorade själ

där inuti de

graffiti beklädda tunnlarna

för där fanns det dock

aldrig tillräckliga skäl

 

men alla fåglarna där ute i träden

kvittrade faktiskt även då

då när de förevigades

av en polaroidkameras briljans

detta var långt innan den

stora androidapokalypsen

till sist drabbade oss

helt utan både vett och sans 

 

ja då levde vi i en

helt annan verklighet

men vissa av oss

var även då mer förvirrade än andra

och där någonstans

förlorade jag den ...min själ 

den bara försvann

men jag fortsatte oförtrutet att vandra

 

detta var då innan internet

var ett obligatorium

då när vi fortfarande

pratade med varandra

då när vi faktiskt diskuterade

och tänkte själva

ja då långt innan alla

skulle klandra alla andra

 

Copyright © AndLou

 




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-17 11:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ingenting har vidgat mina vyer som internet
2021-09-18

  Kajan VIP
Här går en människa jämsides med samhällsutvecklingen, som kommunicerande kärl, och det är sönderfall som är den gemensamma nämnaren. Bra om svårt, och mycket tänkvärt.
2021-09-18
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP