Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ljus och färger.


Ljustyper


Ring igen, röda hjärta;
se vilken färg som svarar.
Det blir inte det här
bländande ljuset
som livligt flimrar
med en statisk gul fläck.
Det blir en dov och svag
ton av dynamiska fläckar
av matta färger,
av yrsel och blåmärken,
som kommer upp
från botten av något
som i själen gjorde ont.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-17 12:08



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Det som börjar som en hjärtats schlager,
månde sluta i en själ som gnager...

2021-09-17

  WyS VIP
Sprickorna i målningen påminner om ärr som
för alltid finns kvar... Synliga och gömda men aldrig glömda!
2021-09-17

  alicja lappalainen VIP
mognadens baksida
2021-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen