Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


oberoende


Andra hållet


Tidig morgon

människor på väg
åt ena hållet

jobbet kallar

Åt andra hållet
fågelsträck på väg

värmen kallar

Oberoende
av varandra
rör vi oss
i samma värld

med helt
olika inställning

till livet




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-17 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP