Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Börja om från början...

Skrivare ä´ vi allihopa
Ordmakare, alli- allihopa
möter du en, så ska du ropa:
Skriv allt ni kan nu poeter!
Skrivarna vid sitt dator sitter
hela dagen övar nytt ord vid sin app
nytt svenskt ord, ger liv mera glitter
ordet känns då ofta som en klapp...

Skrivklara snart är allihopa
Ordmakare alli-allihopa
nu runt om hörs ju alla ropa:
Dags främmande orden slopa...
Nu får vi inte följa strömmen
men ta till orden som fanns med från början
nu gäller striden, bästa drömmen
städa bort den lånade sörjan...




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-17 15:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Tack för sitt upprop till poeternas existensberättigande jag blev så tagen och rörd! Verkligen skriv skriv skriv ditt eget, sluta att låna, med det du din egen stil håna...
2021-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt