Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... och tiden går medan tankarna flyger sin kos, medan minnena stiger och dalar, medan vi saknar varandra, du och jag...


17 sep. 2021

Ingressen fick jag till,
men, men det skall ju vara mera därtill
- en dikt,
- en hälsning,
- en roman,
- ett liv

... men nu fastnade jag
i en mening,
i en sats av ord,
men ack vilka ord ... 

Mjukaste hälsningar från landet i öst - Finland - mitt land och ditt, ifall du vill ... 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Monika A Mirsch VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-09-17 16:06



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.youtube.com/watch?v=ipOljoJzW0k

tackar för inbjudan men, som gäller mellan 29 april till 25 september 2022.

Biljett köpes på Tjärö och visas upp på hemvägen. Jag önskar dig en trevlig höst och vinter och tidig vår.

2021-10-03

  Eva Helene VIP
Vackert och varmt i ord och tanke.
2021-09-26

  Maria Sundelin VIP
Ibland fastnar man.
Kramar
2021-09-18

  Blomma-Stjärna VIP
spontant o varmt - tackar att jag fått läsa!
2021-09-17

  Sparvögat VIP
En vacker hälsning liksom bilden som väcker tankar …
Blommor, skog, hav, det är bara fantasin som sätter gränser…
2021-09-17

  AiA Maria den fria

Fint

Mjukt

Tack!
2021-09-17

  Anya VIP
Jaa precis. Jag fastnar också emellanåt. Det ska ju komma mera, men ibland gör det inte det. Fint skrivet.
2021-09-17

    Sefarge VIP
Åhh Finland
Landet Sveriges
Krockkudde genom
Tiderna klämd mellan
Nyckelharpa och Balalajkan
Ljuder ändå Kantelen i sina
egna Sibelius-aktiga tonarter
En Hälsning tillbaka till de susande
Björk bastu kvastarnas ångande Land!
;)

2021-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP