Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NEDFÖR GALLRÅBACKEN MED SÅNG

Vi gled nedför Gallråbacken med sång

Sommarkvällen var ett långt hålligång

Pelle Pål tog Bäckbacken ned mot Sand

Gårdskärskvittret, ungdom och sommarland

 

 

Norduppländska sommarkvällen var ljum

Ingen ville sitta kvar i sitt rum

Cyklar styrdes österut onsdag kväll

Blev han lite folklig då, vår rebell?

 

 

Visst, jag hade drömmar

Men jag var skygg

Hellre vara orubbad, vara trygg

"Save me" ljöd från dansbandet

varje gång

Den fick aldrig bli

vår särskilda sång

 

LARZ GUSTAFSSON 16/9 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-09-17 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP