Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Jag är mycket kritisk: förslag-om--utökat FRA-lag-

Exempel: Far och son Viorel och Victor Micula -familjen är svenska medborgare, de importerar på miljarder euro  mat från Europa och särskilt från Rumänien, eftersom de har kopplingar från tidigare liv och kan språket och sederna.

Hans son Victor är väldigt förförd och utpressad, han vill bara representera svenska familjeföretaget och de varor som ska levereras i tid, självklart lockar han avund eftersom han vet hur han ska leva sin ungdom som ung svensk född, han stoppas på vägen av pirater och det är han som anklagas, han stäms, om han tvättade sina bildäck med 2 champagne Monet dvs inte hade ärliga vänner med honom, då vill han välsigna sin bil istället för att dricka med en pervers vän.

Jag tycker att Sverige inte borde tillåter missbruk av radiosändare i det europeiska svenska militära FRA!

Svenska affärsmän måste räddas, inte lämnas i händerna på smugglingsligor, liksom svenska medborgare bör inte lämnas utsatta med adressen och preferenser för blomma och massage;

 

"Ledningen för Bihor Tribunal meddelar åklagarmyndigheten i samband med försvinnandet av Victor Miculas fall
Ledningen för Bihor Tribunal meddelar åklagarmyndigheten i samband med försvinnandet av Victor Miculas fall
Victor Micula, skickad till rättegång för 31 brott / FOTO Källa: Youtube - Capture
Ionut Muresan
Reporter:
Ionut Muresan
Upplagt: 08/09/2021, 16:16

Bihor -domstolen meddelade åklagarmyndigheten vid Oradea -domstolen, efter att en väsentlig volym av Victor Micula - sonen till affärsmannen Viorel Micula - försvann spårlöst.


Den 23 juni 2021 meddelade en kontorist bristen på volym 3 i filen av Victor Micula jr. och meddelade domarepanelens ordförande, domare Veronica Ioni??. Eftersom den saknade volymen inte hittades meddelade presidenten för domstolspanelen presidenten för Bihor Tribunal den 6 augusti 2021, enligt G4Media.ro.

Vid domstolsförhandlingen den 27 augusti 2021 beordrade domare Veronica Ioni?? att den saknade volymen skulle ersättas med en officiell kopia från åklagarmyndigheten. Rättskällor påpekade att turen var att åklagarmyndigheten vid Bihor Tribunal hade skannat volymen, även om det inte är skyldigt att göra kopior av alla handlingar i filerna.

 

Eftersom den ursprungliga volymen inte har hittats ännu meddelade tribunalens ledning åklagarmyndigheten vid Oradea -domstolen.

Vilka åtal tar åklagare med Micula Jr.
I december förra året skickade åklagarmyndigheten vid Bihor -domstolen Victor Micula, son till en av ägarna till European Drinks, Viorel Micula, till domstolen och begärde att han skulle arresteras i frånvaro. Därefter avslogs begäran om gripande i frånvaro.

Victor Micula prövas för olaglig åtkomst till ett datorsystem, uppmaning att avslöja hemlig tjänst eller icke-offentlig information och utnyttjande av officiella kvaliteter.

Tillsammans med honom prövas också 4 poliser från Oradea. Victor Micula ska ha klätt sig som en polis och deltagit i en kroppsvisitation, tillsammans med riktiga poliser. Dessutom skulle han ha haft olaglig tillgång till MIA -databaserna där han sökte information, bland annat om den populära musiksångaren Vl?du?a Lup?u."

https://sverigesradio.se/artikel/forslag-om-utokad-fra-lag-far-kritik


https://www.facebook.com/marek.jaworski.5688/videos/562725414831785

 

 

 
Övriga genrer (Journalistisk text) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-17 19:20Bookmark and Share


  Koloristen VIP
Ett groteskt förslag framlagt av galningen Hultquist. Skall aBsolut bekämpas.
2021-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP